Hypotheekbureau.nl
Hypotheek
Hypotheek
Financiele informatie

Geld lenen

 

Hier kunt u gratis en vrijblijvende offertes aanvragen voor een krediet. We hebben alleen de beste aanbieders geselecteerd. Het aanvragen van een offerte kost u nog geen twee minuten. U krijgt de offerte gratis en overzichtelijk thuis gestuurd. Nuttige tip: U kunt zelf bepalen hoeveel gratis offertes u aanvraagt. Zo kunt u goed de verschillende offertes vergelijken en de goedkoopste voor uw situatie kiezen. Alle offertes zijn gratis en vrijblijvend. Hieronder vindt u het top-overzicht.

 

 

 

De beste financiering voor uw situatie

 

De beste financieringsvorm is eigenlijk helemaal afhankelijk van uw doel om te lenen. Hierna volgt een beknopte beschrijving van de belangrijkste leenvormen. Als u een lening wilt afsluiten en de best mogelijke keuze wilt maken, oriŽnteer u dan zo breed mogelijk.

 

Doorlopend krediet

 

Een doorlopend krediet is een flexibele lening waarbij u altijd geld achter de hand heeft. Het geld dat u heeft afgelost mag u later weer opnemen en u betaalt alleen rente over het uitstaande saldo. Maandelijks betaalt u een vast percentage van de limiet aan aflossing en rente. Aflossen is altijd boetevrij.

 

Persoonlijke lening

 

Bij een persoonlijke lening (PL) kunt u de looptijd afstemmen op de verwachte levensduur van hetgeen u wilt aanschaffen. Hiermee kunt u voorkomen dat u nog aan het afbetalen bent terwijl hetgeen waarvoor u heeft geleend al is versleten. Een persoonlijke lening heeft een vaste looptijd en een vaste rente. U betaalt het geleende bedrag vermeerderd met de verschuldigde rente in vaste maandelijkse termijnen af.

 

Spaarkrediet

 

Door middel van termijnbetalingen spaart u het bedrag bijeen waarmee u aan het einde van de looptijd de lening in een keer kunt aflossen. Sinds 1-1-2001 zijn hieraan wel strikte voorwaarden verbonden.

 

Effectenlening

 

Het kan voorkomen dat u tijdelijk over extra liquide middelen wilt beschikken of van de hefboomwerking van vreemd vermogen gebruik wilt maken. Indien over een effectenportefeuille beschikt, kan een effectenlening hiervoor de oplossing zijn. Zelfs zonder dat het uw portefeuille hoeft aan te tasten.

Energiebesparingskrediet

Als woning eigenaar kunt u ervoor kiezen om te investeren in energiebesparende maatregelen in uw woning. Zo verhoogd u de waarde van uw woning en bespaard u op het energieverbruik. Om dit te stimuleren helpt de overheid graag een handje mee door het verstrekken van diverse subsidies en regelingen zoals een energiebesparingskrediet.


Kijk ook Kredietrentesvergelijk.nl

 

 

 

Taxatie nodig?

Vergelijk online de taxatietarieven

 

Verzekeringen

Vergelijking maken van verzekeringen

 

Bouwkeuring

Online een bouw keuring aanvragen

 

Notaris vergelijk?

Vergelijk online de notaristarieven

 

Makelaar zoeken

Op zoek naar een makelaar?


Nieuwbouw

Zoek koop en huur woningen en kavels

 

 

Partners

 

Hypotheekadviseurs zijn aangesloten bij

Erkend Hypotheekadviseur